Kapels bier De Neus

‘De Neus’ is een tripel bier met eigen recept gebrouwen voor de gemeente Kapelle-op-den-Bos en het gemeenschapscentrum de oude pastorie door microbrouwerij Den Triest. Brouwer van dienst is Marc Struyf.

 

Het is een ambachtelijk gebrouwen bier van hoge gisting hergist in de fles 7,5 % alc. Er werden drie verschillende moutsoorten gebruikt en 2 verschillende hopsoorten (Belgische en Amerikaanse). De Amerikaanse hop zorgt voor de fruitige smaak. Het tripel bier met een volle en lekkere afdronk is te verkrijgen in het café van de oude pastorie in Nieuwenrode en in het gelegenheidscafé van de microbrouwerij Den Triest op den Triest en kost € 6 voor een fles van 75 cl.

 

Verenigingen die de Neus willen verkopen op hun jaarlijkse eetfestijnen, concertavonden, ledenfeesten,… krijgen € 1 korting bij aankoop van een fles en moeten slechts € 5 betalen voor een fles van 75 cl. De bijhorende Neus glazen kunnen verenigingen gratis in bruikleen krijgen. Wil ook jij het Kapels bier op je volgende eetfestijn, burenfeest,… schenken? Neem dan contact op met de oude pastorie, 015 71 02 53, reservaties@gcoudepastorie.be. Let op: voor grote bestellingen (meer dan 10 flessen) dien je minstens 1 maand vooraf te reserveren.

Op zoek naar een ideaal geschenk voor een barbecue bij vrienden, een verjaardagsgeschenk voor een bierliefhebber,…? Kom dan zeker langs bij de oude pastorie, Kerkstraat 24, 1880 Kapelle-op-den-Bos want voor slechts € 9 heb je al een geschenkverpakking met daarin 1 fles de Neus van 75 cl en bijhorend glas.

Afhalen van de Neus kan in gc de oude pastorie, Kerkstraat 24, 1880 Kapelle-op-den-Bos, tijdens de openingsuren.