Herfst BBQ

Frank en Dirk Robberechts en Nicole De Decker

Tijdens de live workshop leer je alles over barbecueën, de diverse kookmethodes en het omgaan met de verschillende barbecueaccessoires. Als deelnemer ga je vooral zelf aan de slag en leer je onder begeleiding van ervaren barbecuekoks niet alledaagse gerechten klaarmaken op de barbecue.

Een lamsbout of pulled chicken klaarmaken op de barbecue smaakt zoveel beter dan in de oven. Het recept van gevulde pittige barbecue pannenkoek of gevulde aardappel is echt verrukkelijk en een aanrader voor barbecueliefhebbers. Daarnaast komen ook runderribben en portobello-burger op het herfstmenu van deze workshop.

Een niet te missen workshop voor iedereen die van niet alledaagse gerechten op de barbecue houdt.

 

  • Data
    zo 06/10/2019 12:00 tot 18:00
  • Starttijd12:00
  • Eindtijd18:00
  • Locatie
    Frank Robberechts en Nicole De Decker
    Ipsvoordestraat 49
    1880 Kapelle-op-den-Bos
  • Prijs
    Deze cursus is volzet. Heb je interesse? Laat je dan opschrijven op de reservelijst.

INSCHRIJVEN









* verplicht in te vullen