Hoppepluk

Op zondag 15 september organiseert het gemeentebestuur van Kapelle-op-den-Bos i.s.m. brouwerij Den Triest en provincie Vlaams-Brabant een hoppepluk dat kadert in (H)op smaak.

(H)op smaak is een project van de regio Groene Gordel van de provincie Vlaams-Brabant die alle facetten van HOP in de kijker zet. Met steun en medewerking van de provincie worden hopplukken, fietstochten, wandelingen, hopfeesten georganiseerd in onze en de omliggende gemeentes.

Op zondag 15 september ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom om mee hop te plukken in de Trieststraat. Onder begeleiding van brouwer Marc Struyf kan je in een gezellig kader, omgeven met een vleugje muziek, het proces van het bier van brouwerij Den Triest ontdekken. Elk uur kan je starten met plukken en dit tot 18.00 uur. Deelnemers ontvangen in november een speciaal gebouwen bier met de zelf geplukte hop. Doorlopend is er animatie en zorgen K.K.F. De Vrije Vlaamse Zonen Kapelle-op-den-Bos (11.00 uur) en K.F. Iever & Eendracht (16.00 uur) voor een vleugje muziek.

Een unieke belevenis voor heel het gezin, ook kinderen kunnen deelnemen.

 • Data
  zo 15/09/2019 10:00 tot 18:00
 • Locatie
  Microbrouwerij Den Triest
  Trieststraat 24
  1880 Kapelle-op-den-Bos
 • Organisatie
  Gemeentebestuur Kapelle-op-den-Bos i.s.m. brouwerij Den Triest en provincie Vlaams-Brabant
 • Prijs
  gratis

INSCHRIJVEN

* verplicht in te vullen