Muziek voor kinderen gv

Bryan, Kim en Jutta K.F. Iever & Eendracht vzw

Zit je in het 3de, 4de of 5de leerjaar en volgde je de eerste reeks muziekinitiatie in de oude pastorie of ging je al een jaartje (of langer) naar de muziekschool? Wil je op een speelse manier je muziekkennis vergroten en een instrument leren spelen? Of wil je de basis van enkele instrumenten leren zodat je kan proeven wat best bij je past? Schrijf je dan in voor de vervolgreeks van de muziekinitiatie!

Ontdek samen met leeftijdsgenoten wat de wondere wereld van muziek nog allemaal te bieden heeft. Je zingt nieuwe liedjes en leert al iets moeilijkere ritmes. Spelenderwijs verdiep je je in de aangeleerde muziektermen. Én je doet er nog een stapje bij. Je maakt uitgebreider kennis met muziekinstrumenten zoals bugel, saxofoon, fluit,… Leuker nog, je mag er ook op spelen!

Samen gaan we op zoek naar het instrument dat best bij je past. In het voorjaar van 2020 verdiep je je nog meer in deze instrumentenwereld en wie weet kan je dan tijdens het toonmoment op het einde van reeks 2 al een kort liedje laten horen.

 

 • Data
  25 september & 2+9+16+23 oktober & 6+20+27 november & 4+11 december 2019
 • Starttijd13:30
 • Eindtijd14:30
 • Locatie
  gc de oude pastorie
  Kerkstraat 24
  1880 Kapelle-op-den-Bos
 • Prijs
  € 65 voor 10 lessen

INSCHRIJVEN

* verplicht in te vullen