Kapelle Feest! Vlaanderen Zingt

zondag 2 juli 2017


Kapelle Feest! Vlaanderen zingt!

Op zondag 2 juli werd er gefeest in onze gemeente ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli.

De dag werd sporttief ingezet met een wandeltocht van Pasar en een fietstocht van KWB Kapelle-op-den-Bos. Er werd een tussenstop voorzien in woonzorgcentrum Akapella, waar de deelnemers een pannenkoek en een drankje aangeboden kregen voor hun 20-jarig bestaan. 

DJ Rudy Verlinden warmde het publiek op het Marktplein op met swingende dansmuziek. Maarten Cox startte het avondprogramma en bracht iedereen in feeststemming. Als slot was er een grote zanghappening met plaatselijke zangers. Onder het motto 'Mensen verbinden door samen te zingen' trekt Vlaanderen Zingt ook in de zomer van 2017 weer door Vlaanderen om iedereen massaal aan het meezingen te krijgen. In Kapelle-op-den-Bos waren ze te gast tijdens Kapelle Feest! op zondag 2 juli.

Tijdens deze meezingavond van Vlaanderen Zingt stond het publiek centraal. De bezoekers zongen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren.

Zingen maakt gelukkig! Dat zagen we ook zondagavond tijdens Kapelle Feest! Het gemeentebestuur dankt alle zangers en verenigingen om ook dit jaar van Kapelle Feest! een geslaagde editie te maken.

Zin om nog meer te zingen? Surf dan snel naar www.vlaanderenzingt.be en ontdek op welk plein of in welke buurt je deze zomer nog kan zingen. Daarnaast vind je er ook het fotoalbum van Kapelle Feest! Vlaanderen zingt!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht