Oproep voor Vlaanderen Feest

maandag 1 april 2019


Vlaanderen Feest! vindt elk jaar plaats naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap en stimuleert rond de Vlaamse feestdag 11 dagen lang een ‘festival’ van geanimeerd gemeenschapsleven. De editie 2019 begint met een openingsweekend (van 28 t.e.m. 30 juni) en loopt daarna verder doorheen de Vlaamse feestweek (van 4 t.e.m. 10 juli) om te eindigen op de Vlaamse feestdag van 11 juli.

Wil je in die periode een straatfeest, een buurtinitiatief of een plaatselijke verenigingsactiviteit organiseren? En ben je als organiserende instantie geen (afdeling van) een politieke partij noch een horecazaak, een bedrijf of een andere instantie met een profitkarakter? Dan kan je met jouw initiatief lokale organisatiepartner voor Vlaanderen Feest! worden en zo uitzicht hebben op een tussenkomst in gemaakte realisatiekosten via een optie op een feestcheque tot
€ 175.

Info en inschrijvingsformulieren vind je op de campagnewebsite www.vlaanderenfeest.eu en is mogelijk zolang feestcheques beschikbaar zijn. Wie eerst komt, eerst oogst. Per organisator en per initiatief is maar één kandidatuur ontvankelijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht