Terugblik Hoppefeesten

zondag 17 september 2017


Op zondag 17 september was het volop genieten van Hoppefeesten die kaderde in (H)op smaak en de Dag van de Landbouw in de Trieststraat van Kapelle-op-den-Bos.

Vanaf 10.00 uur was iedereen welkom om mee hop te plukken, een bezoek te brengen aan brouwerij Den Triest of het gelegenheidscafé en deel te nemen aan de wandeling van Pasar die kaderde in het thema de Alzheimer Code.

Vanaf ’s middags werd de Trieststraat omgetoverd tot één groot volksgebeuren met verschillende demonstraties dans en kantklossen, optredens, kinderanimatie, een ballonnenwedstrijd… Het team van De Kiem kreeg ondertussen al verschillende kaartjes teruggezonden uit  Berlaar, Putte, Geel… en deze kinderen mochten een mooie prijs in ontvangst nemen.

Er werd naar hartenlust gesmuld en gedronken van de vele zelfgemaakte producten op de zelfgemarkt. Vele kinderen konden zorgeloos ravotten en uitblazen tijdens een tractortocht met (groot)ouders.

Met deze festiviteit, omgeven in een prachtig kader werd er met een kleine 1.000 mensen afscheid genomen van de afgelopen zomermaanden.

Langs deze weg wil de dienst cultuur en toerisme iedereen bedanken die er mee voor zorgde om van deze Hoppefeesten een succes te maken.

Terug naar het nieuwsoverzicht