Zangers gezocht

zondag 7 juli 2019


Voor het meezingevenement Vlaanderen Zingt zijn we op zoek naar mensen die willen meezingen in het ‘voorkoor’. Men hoeft helemaal geen goede zanger te zijn. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Engelse en Franse liedjes. Er worden vooraf krantjes met de liedjesteksten bezorgd en er zal één repetitiemoment doorgaan. Meer informatie over Vlaanderen Zingt kan je vinden via de website www.vlaanderenzingt.be   

Op 7 juli verzamelt het ‘voorkoor’ om 19u voor het podium, om samen de sfeer er al wat in te brengen tijdens het optreden van de Ment Party Band. Omstreeks 20u begint het meezingevenement en dan worden de deelnemers van het ‘voorkoor’ verwacht op het podium om er gedurende 2,5 uur mee te zingen. Tijdens dit meezingevenement wordt er gevraagd om het podium zo weinig mogelijk te verlaten. Uiteraard wordt er drank voorzien op het podium zodat de kelen regelmatig kunnen gesmeerd worden.

Aan het publiek wordt die avond dezelfde krantjes uitgedeeld, zodat iedereen mee kan zingen met het ‘voorkoor’. Zingen doet nu eenmaal deugd, of je het nu kan of niet: van zingen word je gelukkig. Het is gezond en brengt de mensen dichter bij elkaar! 

Hierbij doen wij een oproep om mee te zingen in het ‘voorkoor’. Graag bij interesse de namen en contactgegevens van de kandidaten bezorgen vóór 20 juni 2019; via: nancy.vanderijck@gcoudepastorie.be of 015 71 02 53.

Terug naar het nieuwsoverzicht